Annons

Kommunen presenterar en digital adventskalender

adventskalender

Nu presenterar Landskrona stad en digital adventskalender som ska lär dig mer om trygghet, brandsäkerhet, hälsa och alkohol.

Annons
 

För första gången lanserar Landskrona stad en digital adventskalender. Kalendern innehåller massor av tips och användbar information på temat förebyggande arbete.
– Förebyggande arbete är ett brett område och innefattar mycket. I kalendern är det brandsäkerhet, folkhälsa och arbete mot alkohol, narkotika, doping och tobak som lyfts fram, säger Sandra Beletic, folkhälsosamordnare och utlovar att det i adventskalendern presenteras information på ett lekfullt och humoristiskt sätt blandat med allvar.

Bakom varje lucka gömmer sig ett tips eller information som alla kan ha nytta av under jultiden men även under resten av året. Det är allt från korta videos till finurliga rebusar.
– Landskrona stad arbetar aktivt för att det ska vara tryggt och säkert att bo och vistas i Landskrona, säger Sandra Beletic.
– Just inför och under julen är det mycket man bör tänka lite extra på, så därför ville vi nå ut med viktig och mattnyttig information till den breda allmänheten på ett annorlunda och lättsamt sätt, avslutar hon.

Från och med tisdag den 1 december blir en ny lucka tillgänglig varje dag kl. 07.00

Kalendern finns tillgänglig på Landskrona stads hemsida www.landskrona.se/adventskalender.aspx

Adventskalendern har tagits fram av Räddningstjänsten, ANDT-samordnaren, trygghetssamordnaren och folkhälsosamordnaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser