Annons

Dags att nominera till civilkuragestipendium

Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad hoppas Landskronaborna vill lyfta någon eller några landskronabor som gjort det där lilla extra och visat mod och omtanke gentemot sina medmänniskor.

Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad hoppas Landskronaborna vill lyfta någon eller några landskronabor som gjort det där lilla extra och visat mod och omtanke gentemot sina medmänniskor.

Varje år delar Landskrona stad ut civilkuragestipendier till en eller flera personer som har gjort något utöver det vanliga för att öka tryggheten och säkerheten i Landskrona, exempelvis en insats för att hjälpa en annan person som varit i ett utsatt läge. Nu är det dags att nominera till 2015 års stipendium.
– Det görs många fantastiska insatser varje dag och det är långt ifrån alla som syns och hörs. Detta är en chans för oss att lyfta någon eller några landskronabor som gjort det där lilla extra och visat mod och omtanke gentemot sina medmänniskor, säger Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad.

Civilkuragestipendiet består av upp till 5 000 kronor för enskild person och 15 000 för grupper. De som nominerar kan göra det som enskild person eller med sin förening eller annan grupp. Nomineringarna ska göras senast den 31 december, antingen via ett formulär som finns på stadshuset eller via kommunens hemsida – landskrona.se

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser