Annons

Eldsjälar i Häljarps SK hyllades

Kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg (L) överlämnar en gåva på 5000 kronor till Häljarps SK Flickor 16 för deras insamling till Cancerfonden. Foto: Ulf Bjarke: Foto261.se

Kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg (L) överlämnar en gåva på 5000 kronor till Häljarps SK Flickor 16 för deras insamling till Cancerfonden.
Foto: Ulf Bjarke: Foto261.se

Vid 2014 års Eldsjälsgala utsågs innebandylaget Häljarps SK Flickor 16 till Årets Kompis. En lagkamrat drabbades av cancer och hela laget ställde upp och stöttade henne. Laget startade en insamling, BEAT CANCER BY HSK, genom att tillverka och sälja armband till förmån för Cancerfonden.

Annons
 

Landskrona stad uppmärksammade detta och utlovade en gåva på 5000 kronor till Häljarps SK. Sedan föll löftet i glömska hos kommunen, men efter en påstötning från några föräldrar så har äntligen föreningen fått den utlovade gåvan.
I söndags besökte kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg (L), Häljarps Idrottshall i anslutning till Häljarpslagets match mot FBC Engelholm. Vid en ceremoni före matchen tackade Torkild Strandberg alla flickorna i laget och överlämnade en symbolisk check på 5000 kronor.

I dagsläget har laget samlat in 100 000 kronor till Cancerfonden och armband finns att köpa i ICA Nära Häljarpshallen och via Facebooksidan Beat Cancer by HSK.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser