Annons

Ny tränare i BK Fram

Vi noterar att det blir tränarbyte i BK Fram till nästa säsong. Exanklubben har gjort klart med en ny tränare för seniortruppen.  Det är Torgny "Togge" Svensson, som närmast kommer från Asmundtorps IF som tar över sysslan efter Mikael Blomberg och Markus Dahlgren.

– Efter att styrelsen har utvärderat den gångna säsongen så valde man detta beslut, att inte förlänga kontrakten med  Mikael och Markus, som dock kommer att köra vidare fram till årets slut, säger klubbens ordförande Michael Bengtsson.

Annons
 

BK Fram som i höstas inte klarade att kvala sig kvar i division 5 väljer nu att satsa på en ny röst i omklädningsrummet.
  Hela klubben vill rikta ett stort tack till båda tränarna för den gånga säsongen och vi önskar naturligtvis Mikael och Markus all lycka i framtiden.

Torgny "Togge" Svensson började sin spelarkarriär som knatte i Landskrona BoIS och var kvar till han nådde seniorfotbollen. Dåliga knä satte dock stopp för spelarkarriären och istället fick han rikta in sig på att bli tränare. Togge är ett välkänt namn i klubbar i Landskrona, Helsingborg, Eslöv och Kävlinge. 2008 tog han sin UEFA Advance examen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser