Annons

Lokalt volleybollrekord

I söndags spelades hela 80 volleybollmatcher i Landskrona. Så många matcher har med största sannolikhet aldrig genomförts på en dag i Landskrona tidigare. Det var U15 sammandrag som arrangerades, med totalt 30 lag. 15 lag i Grön klass (Level 5) som spelades i Västervångskolans idrottshall och 15 lag i Svart klass (Level 6) i stora Idrottshallen.
– Det var många jämna och tuffa matcher i båda hallarna och publiken fick se både spektakulära räddningar och hårda smashar. Efter en sådan här dag kan man konstatera att skånsk volleyboll mår bra och är på helt rätt väg, säger Marie Saxne, ungdomsansvarig i Kronan VBK.

Resultaten blev som följer:

Annons
 

Svarta klassen:
1: Kristianstad
2: Kronan Citta
3: EVS Team -03

Gröna klassen:

1: BVBK Peter
2: LVK U13F1
3: Svedala Rickard

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser