Annons

Många gästade karnevalsmöt


I onsdags hölls en avslutningsfest på Pumhuset för alla som var involverade i sommarens karneval. Många som var där träffades även på fredagsmorgonen för att blicka fram mot kommande sommar.
Foto: Ursula Hallén

I onsdags arrangerades det en avslutningsfest på Pumphuset för alla de som varit involverade i sommarens karneval. Någon lång vila för eventbolaget Creandia vilka sydde ihop förra årets festligheter och även ansvarar för kommande sommars fest, blev det inte. Redan på fredagen hölls en upptaktsträff med gamla och eventuellt nya partners.

Annons
 

Trots konkurrens från såväl BoIS affärsnätverk som en frukostträff med Företagarna Landskrona, samlades hela 60 personer i rådhuset då det i fullmäktigesalen hölls upptaktsträff för nästa års karneval. Efter mingel och frukost presenterades först ett bildspel från sommarens festligheter. Därefter talade kommunens näringslivschef Anna Claesson om karnevalens betydelse för staden innan grunderna i nästa års fest samt organisation presenterades.
– Detta var främst en träff för att träffa gamla och eventuellt framtida samarbetspartners, säger Niclas Lundblad på Creandia.
– Klart är dock att vi kommer att satsa ännu hårdare på stand up nästa år. Mer krut kommer också att läggas på actionområdet. Vi vill även ha mer drag på Rådhustorget nästa år.

Redan nu börjar alltså arbetet med att få ekonomi i karnevalen och efter nyår börjar sedan det mer detaljerade arbetet.
– Skönt i år är att Sweden Live, där agenturer för en stor del av landets band träffas, hålls i Malmö efter nyår. Då ska vi se om vi inte kan ro hem några spännande akter, säger Niclas Lundblad och avslutar.
– Glädjande är att nästa års karneval sammanfaller med lönehelgen. Karnevalen går nämligen av stapeln den 28-30 juli.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser