Annons

Kura skymning på stadsbiblioteket


Trinity: Tyko, nyckelharpa, Ida, flöjt och cello samt Casandra, gitarr.
Foto: Per Månsson.

I novembermörkret tänds tusentals ljus i hela Norden och de baltiska länderna. Måndagen den 9 november var den stora högläsningsdagen. På kvällen samlades Nordenvänner till en stämningsfull afton med högläsning under ”Kura Skymning”. Årets tema var Vänskap i Norden. 25 personer hade samlats i bibliotekets café för att lyssna på Birgitta Gustavsson. Texten hon läste var hämtad ur Islänningasagorna. Efter högläsningen bjöds det på kaffe och bulle. Under fikan underhöll gruppen ”Trinity” som spelade irländsk och svensk folkmusik.
Föreningen Norden och Stadsbiblioteket stod tillsammans för arrangemanget.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser