Annons

Sprängdåd på Tränggatan

Klockan 20.29 på onsdagskvällen kom det första samtalet av flera till polisen från boende på väster. Anledningen till samtalen var att någon typ av sprängladdning detonerade på Tränggatan. Ett flertal bilar samt fasaden till en fastighet är mer eller mindre förstörda. Någon person ska dock inte ha kommit till skada.

Just nu är polisens bombskyddsgrupp på plats.
– Vi vet inte så mycket mer i nuläget, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral vid 22-tiden.
– Det rör sig dock om någon typ av detonation. Men vilken typ det är vet vi inte just nu. Just nu hör vi vittnen och knackar även dörr i området för att höra om någon sett något och om vi kan få någon bild av vad som hänt.

Annons
 

Mer information kommer på torsdagen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser