Annons

BoIS-utställning på museet

Med anledning av att Landskrona BoIS i år fyller 100 år arrangeras en utställning på museet. Invigning med vernissage sker i museets kafeteria på söndag klockan 14.00. Förutom den utställningen så kommer det att bjudas på filmvisning och tävling i BoIS-kunskap. Utställningen går under namnet ”En randig historia – Landskrona BoIS 100 år”

Utställningen tar besökaren igenom höjdpunkterna i Landskrona BoIS 100-åriga historia med bilder och anekdoter från föreningens olika epoker.

Annons
 

Inför jubileumssäsongen instiftades också Landskrona BoIS Hall of fame. Nya medlemmar har blivit invalda vid årets hemmamatcher och denna samling BoIS-legendarer kommer att illustreras som en del av utställningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser