Annons

Konståkare tävlade i Malmö


Elin Johansson från GF Idrott konståkning knep en silvermedalj vid tävlingar i Malmö den gångna helgen. Foto: Privat.

Den gångna helgen avgjordes konståkningstävlingen Gudrun Lindmarks Trofé 2015 i Malmö.
– Tävlingsgrupperna är klassificerade i åldersgrupper från C till A och därefter Elit, meddelar Maria Johansson, sekreterare GF Idrott konståkning som hade åtta åkare på plats i Malmö där tävlingen var för B-åkare.
– För en del var detta den första tävlingen för säsongen. I Minor B gruppen kom Elin Johansson på en andra plats. I Novice B13 gruppen slutade Ida Thörn på 13: e plats, Karina Ljunggren på 17:plats och vann gjorde Louise Gordon. I gruppen Junior B13:2 kom Michelle Brankovic på tredjeplats. Novice B15:2 kom Amanda Kinnerfelt på sjätteplats. I gruppen junior B1 ladies, med två program kom Amelie Öhrnberg på 12: plats.


Louise Gordon, Ida Thörn och Karina Ljunggren. Foto: Privat.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser