Annons

Gator avstängda på grund av asfaltarbet


Idag påbörjades ett beläggningsarbete på Eriksgatan mellan Säbygatan och Artillerigatan.

Just nu pågår en hel del beläggningsarbete i Landskrona. Med start idag kommer fräsning av asfalten vid cirkulationsplatsen vid Kolonigatan/Ringvägen att påbörjas. Trafiken leds då via trafikvakter. Asfaltbeläggningen kommer att ske på torsdagen den 5/11. Och även då kommer trafiken att ledas via trafikvakter.

Annons
 

Ett annat arbete som påbörjas på måndagen är ett beläggningsarbete på Eriksgatan mellan Säbygatan och Artillerigatan. Vägavsnittet kommer att vara helt avstängd för trafik under beläggningsarbetet och trafiken leds om via omledningspilar. Gatan beräknas kunna öppnas igen på fredag klockan 16.00.

Busstrafiken påverkas
Stadsbusstrafiken och möjligen då främst Linje 3 drabbas av att trådbussarna under tiden arbetet pågår inte kan köras. Andra bussar ersätter men hållplatser på Eriksgatan och vid Vilan är indragna. Flera läsare har hört av sig och ställt sig frågande till den bristfälliga informationen kring att bussarna kör annan sträcka.
– Ändringen har skyltats på aktuella hållplatser och har suttit uppe ungefär en vecka. Vi har dessutom tillsammans med kommunen gått ut på deras hemsida, delat ut info till kringliggande affärer och andra instanser. Till nästa hållplats är det cirka 300 meter och i rusningstrafik går bussarna var 6:e minut, säger Ulrika Mebius, press- och informationschef på SKånetrafiken.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser