Annons

Oavgjort i årets sista för BoIS


Admir Aganovic gratulerar Mikael Dahlgren efter att han kvitterat till 1-1 på straff.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Trots tre försök lyckades inte BoIS vinna över förra årets division 2-lag Eskilsminne under 2015. Efter två tidigare förluster slutade årets sista match för de båda lagen oavgjort, 1-1 inför 1218 åskådare på Landskrona IP. Resultatet innebär att BoIS slutade på en sjätteplats i division 1 södra.
– Med tanke på omständigheterna inför matchen så är jag nöjd med killarnas insats, kommenterade BoIS tränare Billy Magnusson efter matchen.

Annons
 

Sanningen är att det åter var en bedrövlig match som spelades på Idrottsplatsen. Båda lagen hade haft vars en halvchans när gästernas Emil Åberg efter 21 minuter såg att Jonas Sandqvist stod väl långt ute. Ett vackert lobbskott över den halvsovande målvakten seglade in i mål.

Fem minuter senare sprang Rasmus Alm rakt genom hela Eskilsminneförsvaret och gjordes ner med straff som följd. Denna förvaltade Mikael Dahlgren och det stod 1-1 på resultattavlan.
Resten av halvleken var ett sömnpiller. Var den någon som ska sägas vara närmare ett ledningsmål så var det Eskilsminne.

I andra halvlek verkade de båda lagen mest vilja att tiden skulle gå. Efter några resultatlösa hörnor för BoIS i den första halvan av halvleken så skruvade de upp tempot en aning mot slutet men några riktigt heta chanser blev det inte.

Närmast väntar en träningsmatch för BoIS på torsdag där det ska testas några spelare.
– Sedan får vi se vad som händer. Vi får se vad BoIS vill och jag ska också fundera över vad jag vill. Idag vågar jag inte sia något om framtiden, säger BoIS tränare Billy Magnusson.


Eskilsminne skapade ett par halvchanser i första halvlek.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se


Rasmus Alm valdes till bästa BoISare på plan.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se


Mårten Nordbeck började på bänken men kom in i slutet av första halvlek då Alexander Tkacz tvingats av planen på grund av skada.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se


Admir Aganovic provar lyckan. Dock utan resultat.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se


– Vi började säsongen uselt men kom tillbaka. Men efter förlusten mot Oskarshamn vände det igen. Det har varit en märklig säsong. Jag har aldrig varit med om något liknande, sammanfattar Billy Magnusson.
– Men jag vill att du skriver att Zvezdan Milosevic har lärt mig oerhört mycket. Och det gör han fortfarande. Vi har näsan daglig kontakt .
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser