Annons

Lågt vattentryck på Ven

Tisdagen den 3 november mellan cirka 14.00- 16.00 kommer Venborna att märka av ett lågt vattentryck eller kanske inget vattentryck alls i sina kranar. Det beror på ett strömavbrott för elarbete. Elarbetet, som utförs av Eon, sker vid den så kallade tryckstegringsstationen vid Haken. Tryckstegringsstationen är anläggningen där vattentrycket höjs innan vattnet leds vidare i ledningsnätet.

När vattentrycket kommer tillbaka efter strömavbrottet kan det bli luft i ledningarna och missfärgningar. Detta är helt ofarligt och det enda man behöver göra är att spola kallvatten i alla kranar några minuter tills vattnet är klart igen.

Annons
 

NSVA uppmanar Venborna att tappa upp vatten för eget behov under tiden som vattentrycket väntas vara lågt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser