Annons

NSVA spolar vattenledningar i byarna

Med start imorgon, fredag kommer NSVA att genomföra spolning av huvudvattenledningar i Landskrona kommuns ytterområden. Arbetet börjar i Häljarp och fortsätter sedan i Asmundtorp, Saxtorp, Kvärlöv, Annelöv, Härslöv, Vadensjö, Glumslöv och Ålabodarna för att avslutas i Sundvik. Spolningen sker vardagar kl 8-16 och beräknas pågå under cirka fem veckor. Syftet med spolningen är att upprätthålla en bra kvalité på dricksvattnet.
– Spolningen följer ett schema och målsättningen är att genomföra en årlig planerad spolning av samtliga huvudvattenledningar i alla kommuner inom NSVA. Medan spolningsarbetet pågår i ditt närområde kan det bli tillfälligt dåligt vattentryck, men i övrigt väntas det inte påverka våra kunder, säger Lars Horrdin, VA-ingenjör och gruppchef på avdelning Rörnät NSVA.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser