Annons

Krossad bilruta och falska vykort till BoIS polisanmälda

Missnöjet mot BoIS jäser. Vid senaste hemmamatchen var det dags för en ny bandroll med budskapet ”100 år i eliten – Nu i skiten”. Men nu har missnöjet även spridit sig utanför IP. Efter bortaförlusten mot Norrby den gångna helgen hade någon krossat bakrutan på tränare Billy Magnussons bil som stod parkerad utanför Idrottsplatsen. Och nu har klubben även fått två vykort där det spys galla över inkompetens hos såväl styrelse som klubbchef. Det som sticker ut är dock att vykorten är undertecknade med namnet Björn Lind.

Björn Lind är före detta ordförande i Landskrona BoIS och han är kritisk till hur klubben skötts den senaste tiden. Men att han skulle ha skickat några vykort förnekar han bestämt.
– Jag har inga problem med att prata med folk och har jag något att säga så gör jag det i ansiktet på folk. Jag skickar definitivt inga vykort, säger Björn Lind och visar upp korten som han fått av BoIS.
– BoIS är också väl medvetna om hur jag är så de vet att jag inte skickat dom, säger han.

Annons
 

Den som skrivit vykorten går till hårt angrepp mot sportchef Patrik Johansson som lämnar klubben efter säsongen. Han tar dock inte så allvarligt på innehållet som sådant.
– Är man i min position så får man leva med att folk har åsikter. Men jag kan hålla med om att det är märkligt att personen skrivit under med Björns namn, säger Patrik Johansson.

Såväl den krossade bilrutan som vykorten är polisanmälda.
– Detta är någon som har något emot mig personligen. Därför polisanmäler jag det. Brottet är urkundsförfalskning, menar den före detta ordföranden.
– Det är klart att det kan vara en ren tillfällighet att de krossade just min bilruta men jag hade inget i varken baksäte eller bagage som kunde locka, säger Billy Magnusson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser