Annons

Donji Vakuf tackar Landskrona

Vi noterar att Landskrona stad i eftermiddag tackas för gott samarbete av den bosniska staden Donji Vakuf.

Vid en ceremoni på Rådhuset kommer Landskrona stad idag att tackas för sitt goda samarbete med den bosniska staden Donji Vakuf. Utbytet mellan städerna sträcker sig många år bak i tiden och representanter från klubben Bosna L-A företräder Donji Vakuf vid en ceremoni på Rådhuset för att tacka för det stöd och samarbete Landskrona stad har erbjudit och erbjuder.

Annons
 

Fritids- och kulturförvaltningen har länge varit aktiva i samarbetet städerna emellan och har under åren tillhandahållit material och redskap för idrott och lek såväl som utbildningar och kunskapsutbyte. Senast donerades 2000m² konstgräs att användas på fotbollsplaner i Donji Vakuf.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser