Annons

Ännu en randig förlust

Efter en bra men mållös första halvlek av BoIS så tappade laget spelet i andra halvlek och föll på bortaplan mot Norrby med 2-0 i lördags. Dessutom tvingades såväl Mohammed Ramadan som Jonas Sandqvist byta i första halvlek efter att de skadat sig.

BoIS radade upp frilägen i första halvlek. Någon effektivitet fanns dock icke. I slutet av första halvan fick Mohammed Ramadan som Jonas Sandqvist lämna planen.
– Mohammed fick en smäll på foten och fick utgå. Jonas Sandqvist hade strax innan stukat till foten, vi provade att tejpa men han kände sedan att det inte gick att fullfölja matchen, säger BoIS tränare Billy Magnusson på BoIS hemsida.

Annons
 

I andra halvlek tar hemmalaget över spelet och efter 52 minuter står det 1-0. Med en kvart kvar av matchen gör Norrby även 2-0 och detta blir slutresultatet.
– Det var rätt positivt efter förra matchen mot Kristianstad. Vi hade ett bra, varierat spel under stora delar av matchen och bra återerövringsspel. Från i dag finns det inte mycket positivt att ta med. Jag är besviken på hur vi hanterade andra halvlek. Vi får fundera på varför, säger Billy Magnusson.

Säsongens sista omgång i söderettan avgörs på söndag klockan 15.00. För BoIS del står Eskilsminne hemma på IP på programmet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser