Annons

BoIS blickar framåt… på ungdomssidan


Benny Berggren kommer tillsammans med fem av sina tränarkollegor i BoIS ungdomsavdelning att nästa vecka låta unga spelare komma och bekanta sig med klubben under en "Höst Camp" på höstlovet.

Det kärvar i ekonomin och i a-laget. Det hör liksom hösten till.
Inte desto mindre rullar ungdomsverksamheten vidare i Landskrona BoIS.
Klubbens P17 ramlade i och för sig ur pojkallsvenskan men inget ont som inte har något gott med sig. Här spar klubben stora pengar nästa år inte minst på resorna.

Annons
 

Vi noterar också att BoIS ungdomsavdelning redan nu är ute och fiskar efter framtidens a-lagspelare som då gärna får komma från stan eller dess närområde.
Dels bjuder vi nästa vecka in till en höstcamp för spelare i 11-12 årsåldern och under vecka 45 bjuder vi in till öppen träning för de något äldre ungdomarna, säger Benny Berggren, blockledare för klubbens U13-U15 lag.

Till höstlägret har BoIS varit i kontakt med föreningarna i närområdet och gjort en inbjudan. Till de öppna träningarna i vecka 45 bjuder klubben in spelare födda 2000-2003.
Det är viktigt att spelaren fått klarttecken från sin moderklubb. Det är viktigt att vi har bra relationer med klubbarna i närområdet och vi har inga krav på att spelarna som tränar med oss ska bli BoIS:are i framtiden. Sen blir ingen gladare än jag om vi får se duktiga  landskronakillar i BoIS A-lag i framtiden, avslutar Benny Berggren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser