Annons

Pengaregn över Häljarp igen

Far och son Lavin, Thomas och Conny har all anledning att åter fira med ett tårtkalas i sin spelbutik i Häljarp.

I lördags log lyckan mot spelbutiken i Häljarp. Igen.
Vid lördagens V75-omgång, på Åby blev det hög utdelning på sju rätt. En andelskupong inlämnad hos Häljarps Spelbutik i Landskrona gav hela 904194 kronor.

Annons
 

Andelskupongen, som kostade över 2 000 kronor lyckades pricka in sju rätt. Kupongen innehöll förutom sju rader med sju rätt, 140 rader med sex rätt och 1008 rader med fem rätt. Det vinnande systemet var sålt i 70 andelar, vilket innebär att varje andel är värd 12 917 kronor.
Det vinnande systemet innehöll två så kallade spikar – ogarderade lopp.
– Det är alltid farsan som sköter trav-andelsspelen, hade jag blandat mig i hade vi inte fått många spaltmetrar vågar jag lova, säger den glade butiksägaren Conny Lavin.

Pappa heter Thomas i förnamn och har en gedigen bakgrund inom travsporten. Det vore nästan förnärmande att kalla spelaffären för en turbutik.
– Med tanke på att farsan har nästan 40 års erfarenhet av trav och lägger ner många, många timmar på att analysera varje omgång så hade det varit elakt att säga något annat än att det är mycket skicklighet som ligger bakom, även om det förstås behövs en del flyt för att sätta en storvinst som den här, understryker Conny Lavin och vi ber honom snacka med Thomas och bjuda våra läsare på två spikar till  lördagens V75:a på Örebrotravet.
– Till helgen tipsar farsan om spikarna: V75-2: 2 Sauveur samt V75-3: 2 Thai Broadway, avslutar Conny Lavin.

Den högsta utdelningen i ATG:s historia är en vinst på 67 312 633 kronor, som delades ut 27 februari 2010, då V75 kördes på Axevalla.

Läs mer:
Lavinfara och pengaregn över Häljarp

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser