Annons

Emil Persson kan bli årets fotbollsdomar


Emil Persson lovords som fotbollsdomare. Foto: Privat.

Emil Persson tillhör en av eldsjälarna i Asmundtorps IF. I år har han dock sett till att ge sin domarkarriär en välkommen chans, möjligen inspirerad av klubbens assisterande FIFA-domare Magnus Sjöblom.

Annons
 

Emil Persson är sekreterare i Landskrona Fotbollsdomarklubb och dömer från och med i år i division 3. Nu är han som en av fyra domare i nordvästskåne som är nominerad i kategorin ”Årets domare” av fotbollssajten Alltid Fullsatt. Vinnaren kommer att avslöjas på Alltid Fotbollsfestgalan på The Tivoli i Helsingborg den 7 november.

Kurt Hultqvist, idag ledamot, men under 30 år ordförande i Landskrona FDK har bara lovord att säga om Emil Persson.
– Han kan gå riktigt långt om han vill. Rent av bli allsvensk och vem vet, lite till. Han är otroligt seriös och har helt rätt inställning till träning och fortbildning Han har förmågan, är lyhörd och ödmjuk samtidigt med rätt distans till sin roll på plan. Emil är dessutom en riktig föreningsmänniska, poängterar Kurt Hultqvist.

Alltid Fullsatts jury säger följande i sin nominering av Landskronadomaren.
 – Gick upp i division 3 i år och är uppskattad hos kollegor och spelare. Gothia Cup i somras och blev kursettor i utbildning för division 3.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser