Annons

BoIS tränare slutar


BoIS och Zvezdan Milosevic går skilda vägar.

Landskrona BoIS tränare Zvezdan Milosevic slutar med omedelbar verkan. Det bekräftar han för Landskrona Direkt under torsdagseftermiddagen. Det hela ska främst bero på klubbens dåliga ekonomi.
– Klubben har skött sig exemplariskt mot mig från dag ett. Men nu är det ekonomiska läget så ansträngt att jag känner att blir en last för klubben och det vill jag absolut inte vara, säger  Zvezdan Milosevic.
Beslutet togs vid ett möte mellan tränaren och klubben på onsdagen.
– Både jag och klubben var överens om att detta var det bästa för båda parter.

Annons
 

Anledningen till att Zvezdan Milosevic slutar med omedelbar verkan är att han ska ha en chans att hinna ut på tränarmarknaden.

– Det är ju inte längesedan jag skrev på ett tvåårskontrakt med BoIS. För att jag ska ha en rimlig chans att hitta en ny klubbadress så vill jag sluta omedelbart, säger han, trots att det återstår tre omgångar av serien.
– Placeringsmässigt spelar det ingen roll om vi slutar fyra eller sexa. Det finns inga placeringspengar i division 1.

Mycket talar nu för att BoIS andretränare Billy Magnusson lotsar laget genom de avslutande omgångarna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser