Annons

BoIS ordförande: – Vi var för optimistiska

Den hårt prövade ordföranden Gabriel Munck tvingades ta en nytt tufft beslut med anledning av BoIS dåliga ekonomi.

Strax efter att Landskrona Direkt skrev att Zvezdan Milosevic lämnar BoIS fick vi tag på BoIS ordförande Gabriel Munck och han vidimerar uppgiften om att beslutet har med klubbens ekonomi att göra.
– Sedan vi skrev på ett förlängt kontrakt med Zvezdan Milosevic för en dryg månad sedan har vi varit tvungna att tänka om. Vi var lite väl optimistiska, säger ordföranden.

Annons
 

Han hävdar dock med bestämdhet att det inte rör sig om någon ny akut post som dykt upp och som gjort att ekonomin blivit akut sämre sedan avtalet skrevs.
– Ju mer vi har tittat på hur läget ser ut, desto mer har vi insett att vi lever på marginalen. Totalbedömningen är därför den att vi var tvungna att trots allt inte förlänga med Zvezdan Milosevic.

Som vi redan skrivit kommer Billy Magnusson att ta över huvudtränarskapet resten av säsongen men hur det ser ut till nästa säsong vågar inte Gabriel Munck sia om.
– Det är lätt att tro att det är en enkel affär att behålla Billy. Men så behöver det inte alls vara. Billy måste ju vilja stanna också. Därför kommer vi att se över framtiden efter att säsongen är slut, avslutar ordföranden.

Läs även:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser