Annons

Nytt nummer av Landskrona Runt


Kollegorna Jonas Nilsson och Suad Coric gästade redaktionen och bjöd på ett exemplar av sitt senaste nummer av Landskrona Runt.

Oktobernumret av Landskrona Runt nådde på tisdagsmorgonen Landskrona Direkts redaktion.

Annons
 

Månadstidningen som berättar om natur, kultur och fritid i Landskrona har stadens största redaktion på hela elva skribenter och fotografer samt redaktionschef tillika handledaren Peter Linde.
– Till detta nummer har vi bland annat varit ute på gamla Gullstrandskolan och fotograferat hur naturen tar över byggnaden som snart ska rivas, säger Suad Coric som gillar att hålla i kameran men som också är en aktiv marknadsförare och distributör av tidningen.

Suad Coric passar även på att tipsa om att  FFS, Föreningen för Funktionshindrade i Skåne fortfarande står utan tränare i innebandy men att man nu istället har en tid för inomhusfotboll.

Inne på området sport så har Jonas Nilsson denna gång gjort en tillbakablick på när 100-åringen Landskrona BoIS firare sitt 75-årsjubilum med en match mot det engelska storlaget Liverpool FC.
– Senare i höst ska jag intervjua klubbens tränare Zvezdan. Han är ju kvar även nästa år, berättar han.

Landskrona Runt har även träffat bragdtösen Lotta Persson som i somras bowlade hem fyra medaljer till Sverige vid Special Olympics i Los Angeles. Det bjuds även på cirkusbesök, en träff med inredningsexperten Elsa Billgren samt en tur till Österrike. Nicolle Meckenhäuser visar på stor färg- och formkänsla med sin bilder. Detsamma gäller förövrigt också för Kjerstina Dahlgren vars datorgrafik bland annat pryder omslaget.

Redaktionen håller till i Engelbrektshuset och nås enklast via e-post: landskrona.runt@landskrona.se

Landskrona Runt görs i en upplaga på runt 110 exemplar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser