Annons

Ny förlust för BoIS

Landskrona BoIS reste till Växjö för att återupprätta en förlorad heder efter sammanbrottet i DM-finalen. Östers förutsättningar denna kylslagna oktoberkväll var något annorlunda, då man kom till spel med en minimal, men trots allt, teoretisk chans att bli tvåa i serien men då krävdes det vinst.

Två tidiga mål, ett i vardera halvlek, gjorde att det var hemmalaget Öster som till slut drog det längsta strået inför blott 1084 åskådare på Myresjöarena. Det dröjde bara fyra minuter innan Öster tog ledningen med 1-0, där Isaac Shaze var siste man på bollen.

Annons
 

BoIS skapade under de första 45 minuterna en handfull chanser genom Admir Aganovic, Alexander Tkacz och Mohamed Ramadan. En halvlek som får betraktas som okej men med övertag för hemmalaget.

Andra halvlek var sedan bara sju minuter gammal när domaren pekade på straffpunkten. Jonas Sandqvist chansar på rätt hörn men straffskytten Denis Velic får se bollen gå i nät till 2-0.
Via Twitter rapporterar Smålandspostens utsände att BoIS tränare skriker på sina spelare så att det hörs upp på läktaren ”Vad fan håller ni på med. Det är pinsamt. Visa lite stolthet".

Matchen slutar 2-0 till Öster och BoIS har en del kvar att bevisa när det gäller målsättningen att bli ett vinnande lag. I dagsläget har man elva vinster och tio förluster i serien men formen är brant dalande då det återstår tre matcher i serien.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser