Annons

Masken My kryper in på museet

På söndag, den 18 oktober, klockan 14.00 blir det familjeföreställning för barn 1-6 år på Landskrona museum – Masken My – framförd av Emma Ribbing.

Masken My går på äventyr genom djungeln, på picknickfilten, förbi hotfulla fåglar och ner i mystiska gångar för att till slut upptäcka att det hål som hon kröp ner i leder henne tillbaka hem. Marionettmasken My särartade egenskaper i händerna på en dansare, som leker tittut i en poetisk scenografi.

Annons
 

Efter föreställningen bjuds publiken att träffa riktiga kompostmaskar, se hur de kryper i sina gångar och mata dem med fruktstundens alla skrottar och skal. Man kan även passa på att gå in i museets lekutställning, Trädgårdslandet, för barn 0-6 år, där det också finns en kompost.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser