Annons

Nu startar Omställning Landskrona

Vi noterar att det måndagen den 26 oktober är tänkt att starta en omställningsrörelse i Landskrona.
– Med fokus på integration, kreativa verksamheter och miljöprojekt kan vi tillsammans göra Landskrona till en hållbar stad, skriver arrangörerna i sin kallelse och inbjuder till en föreläsning om omställningsrörelsen följt av diskussion och fika på Landskrona stadsbibliotek med start klockan  17.30 den aktuella dagen.

Omställningsnätverket ingår i det  globala nätverket Transition Network och beskriver sig som en ny folkrörelse som arbetar på gräsrotsnivå för att förändra genom konkreta handlingar. Föreningen är politiskt- och religiöst obunden.

Annons
 

Arrangemanget sker i samarbete med Rut Oscars café, Landskronas bibliotek, ABF och Albins folkhögskola.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser