Annons

Oavgjort i sista matchen för Wormo

Redan klara seriesegrarna Wormo avslutade säsongen genom att i helgen spela 1-1 mot Dösjebro på ett soligt exercisfält. Wormo började bäst och gjorde 1-0 genom en nick av Ivan Juric. Direkt efter var Eric Norén nära att göra 2-0 men målvakten räddade hans skott med en fin benparad.
Istället började Dösjebro vakna till liv och i slutet av halvleken kunde gästerna kvittera rättvist.

I andra halvlek turades lagen om att ha kommandot men några fler mål blev det inte. Därmed är säsongen över för Wormo.
– Det är med en känsla av tomhet det nu är över och att det dröjer till april innan de blå giganterna äntrar Exan i seriespel igen. Nästa säsong ska spelas division 3-fotboll av Wormo för första gången i historien, säger Björn Wikström för IK Wormo.

Annons
 

Vi noterar även att Wormo vann publikligan för småklubbserierna i nordvästra Skåne med sina, i genomsnitt, 244 åskådare.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser