Annons

Exklusiva märken under klubban på auktion


Skånes Auktionsverks gemmolog Anna Rodman fixar med utställningen av tisdagens vintageauktion.
Foto: Skånes Auktionsverk.

Såväl visning som auktion blir mycket speciell på Skånes Auktionsverk nästa vecka. Cirka 400 av de 960 ropen på tisdag går under temat vintage. Det är kläder, väskor, accessoarer och smycken som inleder auktionen. Även visningen dagen innan auktionen är annorlunda då det bjuds på ett specialevent med såväl modevisning som försäljning produkter från inbjudna utställare.

Annons
 

Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Gucci, Burberry, Givenchy, Dior … Listan på välkända märken är lång bland de objekt som ropas ut på tisdagens onlineauktion.
– Vi har länge velat ha en sådan här auktion, säger Anna Rodman, gemmolog på Skånes Auktionsverk.
– Här kommer att finnas allt från exklusiva väskor och smycken till mer allmänna accessoarer och bijouterier för den mindre plånboken. Vi vill att alla ska kunna vara med och göra klipp, skrattar hon.

Som alltid går det även bra att bjuda på konst, glas, keramik, möbler, kinesiskt porslin, silver och mer därtill.

Visning sker som vanligt från klockan 13 på måndag. Ett specialevent med modevisning, försäljning av lotter och produkter från inbjudna utställare inleds från klockan 18.00.
– Vi tyckte det skulle vara kul att göra något annorlunda. Därför kommer en stor del av det som ska gå under klubban att visas upp på mannekänger. Det blir betydligt roligare än att visa objekten i montrar, säger Anna Rodman.
– Samtidigt har vi bjudit in en del handlare samt en hattmodist från regionen som kommer att ha utställning och även sälja lite produkter. De kommer att ge en härlig inramning och skapa en skön känsla till visningen, avslutar Anna Rodman.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser