Annons

Loppet kört för BoIS efter förlust mot Höllviken

Viktor Svensson i en framstöt i första halvlek. Något mål blev det dock inte. Foto: Ulf Backman

Viktor Svensson i en framstöt i första halvlek. Något mål blev det dock inte.
Foto: Ulf Backman

Trots att BoIS ledde med 2-0 efter 37 minuter fick laget inte med några poäng hem från bortamatchen mot Höllviken. Reduceringen kom ganska omgående efter BoIS andra mål och i andra halvlek gjorde hemmalaget ytterligare två mål. Förlusten innebär att BoIS har tio poäng upp till kvalplatsen med sex omgångar kvar att spela. Rent matematiskt finns chansen men i praktiken är det kört.

Annons
 

Under matchens första halvlek hade BoIS bra kontroll på situationen. Första målet gjorde Mohamed Ramadan i den 35:e minuten och två minuter senare gjorde Admir Aganovic 2-0.
Trots en snabb reducering hade dock BoIS bra kontroll på halvleken och var det lag som skapade mest.

I andra halvlek förändrades dock matchbilden. BoIS tappade initiativet och detta utnyttjade hemmalaget. I minut 72 gjorde Dino Mesic mål på en frispark och med tio minuter kvar av ordinarie speltid gjorde Erik Pärsson 3-2 till Höllviken.

Förlusten innebär att BoIS har tio poäng upp till Örgryte på kvalplatsen med sex omgångar kvar. Att ta sig dit är i praktiken omöjligt då både Oddevold och Öster ligger på tredje respektive fjärde plats. Det betyder att de randiga får sikta in sig på att försöka nå det uttalade målet att nå 13 segrar. Idag har laget tio.

Dennis Olofsson byttes in i slutet av matchen men något mål blev det inte. Foto: Ulf Backman

Dennis Olofsson byttes in i slutet av matchen men något mål blev det inte.
Foto: Ulf Backman

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser