Annons

Spring i benen och streck på armarna

Två 11-åringar och en 6-åring hade samlat på sig 16 respektive 14 streck på en dryg timme. Något som enligt eleverna var rekord för skoljoggen och rekord för f-klassen. Joggingsträckan är cirka 600 meter så nästan en mil sprang de! (Bäckviken-Kyrkbacken-Bäckviken är cirka 9 km som en jämförelse.) Foto: Eva Pettersson.

Två 11-åringar och en 6-åring hade samlat på sig 16 respektive 14 streck på en dryg timme. Något som enligt eleverna var rekord för skoljoggen och rekord för f-klassen. Joggingsträckan är cirka 600 meter så nästan en mil sprang de!
(Bäckviken-Kyrkbacken-Bäckviken är cirka 9 km som en jämförelse.)
Foto: Eva Pettersson.

Det råder skoljoggstider, så också på Ven.
– Som vanligt var det från fotbollsplanen och ner till Vingesti och tillbaka som var sträckan. Alla barnen på förskola och skolan var med. Några gick en runda och vissa längre, berättar Eva Pettersson, förskollärare på ön.

Varje gång barnen vände fick de ett streck på armen av lärarna.
– Så vissa hade två och några hade många.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser