Annons

Teaterhöst även för de yngsta

Zun Zun - det låter beskrivs som en spännande föreställning för barn i åldern 1-3 år. Foto: Jesper Berg.

Zun Zun – det låter beskrivs som en spännande föreställning för barn i åldern 1-3 år. Foto: Jesper Berg.

Landskrona teater fortsätter sin satsning med föreställningar för barn. Under hösten gästar tre familjeföreställningar teaterscenen.

Annons
 

Först ut är ”Zun Zun – det låter” av Teater Sagohuset och Memory Wax den 19 september. En spännande föreställning där handlingen förmedlas på ett inspirerande och kreativt sätt via ljud och rörelser istället för ord. Perfekt för småbarnsfamiljer med barn i åldrarna 1-3 år.

10 oktober spelas ”Kollision” med Kollektiv Knaster. Med en blandning av fysisk teater, nycirkus, luftakrobatik och musik är Kollision en tankeväckande föreställning om normer och makt för alla som söker fart och fläkt på teaterscenen. Rekommenderad för barn från sex år och uppåt.
Sist ut är Lennart Hellsings älskade klassiker ”Ägget” av Unga Teatern den 7 november. Ägget är en historia om livet och alla våra drömmar, om att växa upp och bli någonting alldeles speciellt. Hur det känns att vara nöjd och hur det känns när man inte nöjd och vad man kan göra då. Föreställningen passar extra bra för barn mellan 5-7 år.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser