Annons

Kristina Sandberg på stadsbiblioteket

Tisdag den 15/9 kl. 19.00 får Landskrona stadsbibliotek besök av författaren Kristina Sandberg som skrivit den kritikerrosade och populära trilogin om hemmafrun och klassresenären Maj Berglund i Örnsköldsvik.

De tre romanerna ”Att föda ett barn”, ”Sörja för de sina” och ”Liv till varje pris” spänner över tiden strax före andra världskriget fram till sent 60-tal och har under den senaste tiden haft långa reservationsköer på biblioteket. Speciellt sedan Sandberg 2014 tilldelades Augustpriset för del tre.

Annons
 

Inför författarbesöket bjuder vi in till en bokcirkel om Maj. Vi träffas på bibliotekets café, Ruth Oscars, fredag 11/9 kl. 14 och pratar om våra läsupplevelser.

Båda arrangemangen är gratis och det krävs ingen föranmälan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser