Annons

Kolonibrand på Kopparhögarna

Brandmännen som kom till eldsvådan på Kopparhögarna natten till fredagen kunde inte annat än se till att inte fler stugor antändes. Foto: André Tajti, AT-Foto

Brandmännen som kom till eldsvådan på Kopparhögarna natten till fredagen kunde inte annat än se till att inte fler stugor antändes.
Foto: André Tajti, AT-Foto

Vid 03-tiden natten mot fredag larmades räddningstjänsten till en brand på Kopparhögarnas koloniområde. När man kom fram var kolonistugan helt övertänd och där fanns inget att göra. Inriktningen blev att skydda intilliggande stugor och låta stugan brinna upp under kontrollerade former.
– Det var ingen större fara. Vi hade full kontroll på händelseförloppet. Men det är ju tråkigt för ägaren. Stugan har brunnit ner till grunden. Vad som orsakat branden vet vi inte förrän den tekniska undersökningen är genomförd, säger styrkeledare Christian Johansson.

Ingen person ska ha kommit till skada i branden.
Kolonistugan låg i gång C.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser