Annons

Lokal historia under klubban

Förutom en hel del lokala historiska objekt så kommer ett flertal modellbyggen av båtar att gå under klubban på tisdagens onlineauktion. Foto: Skånes Auktionsverk

Förutom en hel del lokala historiska objekt så kommer ett flertal modellbyggen av båtar att gå under klubban på tisdagens onlineauktion.
Foto: Skånes Auktionsverk

För alla som är intresserade av Landskronas historia är tisdagens onlineauktion på Skånes Auktionsverk intressant. Två kartor samt ett rop med ett 20-tal böcker, tidningar och häften samt aktiebrev med anknytning till Landskrona.
– Lokala objekt är alltid intressanta. Här finns fynd att göra för de som gillar historia, säger Joakim Karlsson som ansvarar onlineauktionerna.

Annons
 

Bland de 641 ropen finns även en stor mängd konstglas av hög kvalitet.
– Vi har bland annat ett flertal pokalvaser, snapsglas, konstföremål och mycket annat av Bertil Vallien och han fru Ulrika Hydman-Vallien, fortsätter Joakim Karlsson som hoppas på en het auktion.
– Det har gått bra såhär i starten på säsongen och jag hoppas att det håller i sig.

Förutom konstglas och lokala objekt går smycken och silverföremål, keramik, kinesiskt porslin, textilier, allmogeföremål, möbler, konst och unik kuriosa under klubban.

Tisdagens auktion startar klockan 18.00. Visning äger rum under måndagen mellan klockan 13 och 19.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser