Annons

Kvinna dog när hon badade

Det var vid den provisoriska bryggan vid före detta kallbadhuset som kvinnans rollator upptäcktes och en person slog larm. Foto: André Tajti / at-foto.se

Det var vid den provisoriska bryggan vid före detta kallbadhuset som kvinnans rollator upptäcktes och en person slog larm. Foto: André Tajti / at-foto.se

Räddningstjänsten larmades ner till bryggan vid kallbadhuset vid 15.40-tiden på lördagen. Anledningen var att en person sett en rollator samt en badrock vid bryggan men någon som badade syntes inte till. Ett vittne uppger att rollatorn stått på platsen cirka fyra timmar när räddningstjänsten kom. Någon timme senare hittades en äldre kvinna liggandes på en vågbrytare 400 meter ut i vattnet. Trots försök gick kvinnans liv inte att rädda. Dödsorsaken är oklart i skrivande stund.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser