Annons

Delvis ny körväg för busslinje 4

Stadsbusslinje 4 får en delvis ny körväg om två veckor.

Stadsbusslinje 4 får en delvis ny körväg om två veckor.

Den 16 augusti får stadsbusslinje 4 ändrad färdväg och kör Hälsingborgsvägen/Norra Infartsgatan i stället för Stora Norregatan/Pilåkersgatan. Detta sker efter önskemål från boende och Landskrona stad om en lugnare och säkrare trafikmiljö på Stora Norregatan/Pilåkersgatan.

Annons
 

Förändringen innebär att linje 4 inte längre kommer att stanna på hållplatserna Karlslundsvägen, Sandvången, Midhemsvägen och Sandvångsgatan (notera dock att linje 2 fortsätter stanna där). Det innebär också att linje 4 får nya hållplatser: Ringvägen, Carl XI:s väg och Fågelvägen.

De som reser från Sandvången och ska vidare med tåg från stationen rekommenderas att ta linje 1 från Stenorsgatan som är närmaste hållplats. Därifrån tar bussresan endast 2 minuter till stationen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser