Annons

Ny chans till baktakt med Stures Dansorkester

I fredags spelade Stures Dansorkester så att hela Slottscaféet gungade i baktakt. Och Sture själv, det vill säga Carl-Martin Vikingsson nöjde sig inte med den spelningen för ganska omgående hoppade han in som gästartist hos efterföljande Rude BoIS.

Nu på torsdag får Landskronaborna och alla andra en ny chans att se Stures Dansorkester då de spelar på hamnplanen i Borstahusen. Carl-Martin Vikingsson från Svenska Akademien är tillbaka med besked med sin dansorkester i staden där allting började. På torsdag beräknas bandet att gå på scen efter 22.00.

Annons
 

2015 är Stures Dansorkester tillbaka med nytt material. Nu i våras släpptes första singeln ”Många gånger” och till hösten blir det EP och klubbturné. Den mesta tiden spenderas i studion.

– Vi hade i höstas Stures Dansorkester bokade som underhållning till ett bröllop och upptäckte att alla åldrar dansade till Sture och hans dansorkester. Detta kommer att bli en magisk kväll i hamnen, säger krögare Niclas Lundblad.

Se även Stures inhopp med Rude BoIS

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser