Annons

Textil workshop på temat Knut

På torsdag den 30 juli klockan 18.30 hålls en öppen textil workshop på temat Knut – ickevåld med bildkonstnär Kerstin Jakobsson på Landskrona konsthall. Workshopen är knuten till utställningen Vår Textila Konstsalong på Landskrona konsthall.

Bildkonstnär Kerstin Jakobsson kommer att berätta om sitt konstprojekt Runaway Explorers – Art, the hard way to kill dolls och inspirera till textilt skapande som en aktiv handling för ickevåld.
– Ta med dig något du vill brodera eller applicera på eller använd det som finns på plats. Workshopen är gratis och ingen föranmälan krävs. Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller, låter Maria Olofsson, vikarierande konstintendent meddela.

Annons
 

Kerstin Jakobsson inspireras i sitt konstnärskap av vackra gamla textilier, av kvinnorna som skapade dem och av färgernas magi. Hennes konstprojekt har tagit henne jorden runt och idag är hon verksamhetsledare för artist-in-residencet ARNA i Skåne.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser