Annons

Rockess med extra ess i rockärmen

Alla som gillar hårdrock har en högtidsstund att se fram emot på fredagskvällen. Klockan 23.30 på Rådhustorget dundrar Aces of Rock, med bland annat före detta Europegitarristen Kee Marcello, igång. ”Special guest” är Björn Stridh från Soilwork och The Night Flight Orchestra.

Succémusikalen Rock of Ages, som tidigare gått för fulla hus både i Stockholm och i Göteborg fick 2012 en förgrening. Det var delar av ensemblen som bildade bandet Aces of Rock.
– Aces of Rock är en härlig nostalgishow som tar dig tillbaka till 80-talet. Kan du sjunga med i låtarna Heavens On Fire, Here I Go Again, The Final Countdown med flera så är du given på vår konsert, säger Landskronabon Mats Christiansson som sitter bakom trummorna.
– Aces of Rock har spelat på festivaler, stadsfester, karnevaler och rockklubbar både i Sverige och utomlands. Vi har ju även lirat på Karnevalen samma år som vi bildades, säger trummisen vidare.

Annons
 

Förutom Kee Marcello och Mats Christiansson består bandet av Thomas Vikström (sång) och Elin Bemark (sång) som varit med i Rock of Ages samt David Fremberg (bas), Johan Reinholdz (gitarr) och Mikael Hylén (keyboard).
Som ett extra ess i rockärmnen har bandet bjudit in Björn Stridh från Soilwork och The Night Flight Orchestra inbjuden som ”special guest”.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser