Annons

Dags att springa för små liv

Lördagen den 29 augusti går välgörenhetsloppet ”Spring för det lilla livet” i Landskrona av stapeln för tredje året i följd. Det är ett lopp där löparen själv väljer om hen vill springa tio kilometer eller springa/gå fem kilometer. Startavgiften är på hundra kronor går förutom omkostnader för loppet oavkortat till Lilla barnets fond.

Start och mål är på gräsplanen bakom Västervångskolans idrottshall. Klockan 09.30 börjar nummerlappar att delas ut och klockan 10.15 är det dags för uppvärmning. Klockan 10.30 startar de som ska springa 10 kilometer och övriga startar tio minuter senare. Efter loppet, cirka klockan 14.00, bjuds det på picknick med frukt och en dricka. Priser kommer att lottas ut bland samtliga deltagare.

Annons
 

Läs mer om loppet och hur du anmäler dig här.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser