Annons

Äldre man drunknade i Borstahusen

Av okänd anledning hamnade en äldre man i Borstahusens hamnbassäng då han kom körande med sin permobil på cementbryggan på måndagseftermiddagen. Ett flertal personer såg vad som hände och hoppade i vattnet och fick upp mannen. Samtidigt larmades SOS Alarm. Medan man väntade på ambulans försökte vittnena hålla mannen vid liv genom hjärt- och lungräddning och det samma skedde i transporten till Lund men hans liv gick, trots detta, inte att rädda.
– Det fanns många som såg olyckan men vilken orsaken var att han hamnade i vattnet vet vi inte. Det vi går ut med är att det rör sig om en mycket gammal man och att hans anhöriga är underrättade, säger polisens pressinformatör Richard Glantz.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser