Annons

Thulinträff med hög nostalgifaktor

Det började för nitton år sedan. Därefter har veteranfordonsträffen på Citadellet i Landskrona växt sig allt större utan att förlora sin gemytliga karaktär. Det mesta var sig alltså likt när det på lördagen bjöds in till Thulinträff med visning av veteranfordon på Citadellområdet. Årets tema var brittiska fordon. Dessutom fanns en speciellutställning för 60-årsjubilerande Citroen DS. Bland nostalgiska bruksbilar, eldiga sportvagnar, fräsiga motorcyklar, trotjänande nyttofordon, knattrande mopeder, trygga traktorer och stationära motorer som puttrade gick motor- och fotointresserade Sofie Turesson runt och förenade sina båda hobbys. Håll till godo. Här kommer ett knippe bilder från helgens Thulinträff signerade Sofie Turesson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser