Annons

Textil workshop på temat berättelse

På torsdag 23 juli kl. 18.30 hålls en öppen textil workshop på temat berättelse med bildkonstnär Kerstin Jakobsson på Landskrona konsthall.

På torsdag 23 juli kl. 18.30 hålls en textil workshop knuten till utställningen Vår Textila Konstsalong på Landskrona konsthall. Bildkonstnär Kerstin Jakobsson kommer att inspirera till att ge det textila skapande ett budskap, en alldeles egen berättelse. Ta med dig något du vill brodera eller applicera på eller använd det som finns på plats. Workshopen är gratis och ingen föranmälan krävs. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Annons
 

Kerstin Jakobsson inspireras i sitt konstnärskap av vackra gamla textilier, av kvinnorna som skapade dem och av färgernas magi. Hennes konstprojekt har tagit henne jorden runt och idag är hon verksamhetsledare för artist-in-residencet ARNA i Skåne.

Nästa torsdag, den 30 juli kl. 18.30, kommer Kerstin Jakobsson tillbaka till Landskrona Konsthall och håller i ytterligare en textil workshop – då på temat Knut. Hon kommer att berätta om sitt konstprojekt ”Runaway Explorers – Art, the hard way to kill dolls” och inspirera till textilt skapande som en aktiv handling för ickevåld.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser