Annons

BoIS vinstsvit sprack

Efter fyra raka segrar åkte BoIS på en förlust mot Qviding på Landskrona IP. Göteborgslaget vann med 1-0 sedan Daniel Jarl råkat styra bollen i eget mål redan i den sjunde minuten.

Det var en något märklig match som utspelade sig på IP på lördagen då BoIS tog emot Qviding. Efter matchen hävdade Qvidings tränare Bosco Orovic att BoIS borde haft minst en poäng.
– Det är hyfsat jämnt i första halvlek men sedan tar BoIS över totalt. Vi backade hem medvetet för att göra det svårt för BoIS och det lyckades. Men det är klart att BoIS var värda poäng idag. Men så har vi haft det tidigare, sade Bosco Orovic.

Annons
 

När sedan BoIS tränare Zvezdan Milosevic tog till orda så var det tvärt om.
– Det är lätt att tycka att vi var det bättre laget men så var inte fallet. De fick ett tidigt mål och spelade på resultatet och gjorde det mycket bra. De var välorganiserade och vann rättvist, sade Zvezdan Milosevic som uppenbarligen saknade Darko Lukanovic som lämnade klubben den 30 juni.
– Vi saknade en targetplayer idag. Vi hade ingen spets, analyserade tränaren.

Och visst har han rätt. BoIS hade bollen under en stor del av matchen och anfallen avlöste varandra. Men så många riktigt vassa chanser fick dom inte. Avsluten var ganska få och då de kom så for bollen oftast över eller sidan om målet.

De 1 536 på läktarna fick dock se ett mål. Det kom efter en kontring på högerkanten och ett hårt flackt inlägg som Daniel Jarl styrde i mål efter sju minuters spel.

14 omgångar av division 1 södra har spelats och nu väntar ett uppehåll på en dryg månad. BoIS ligger på en sjätteplats och har nio poäng upp till kvalplatsen till Superettan och tio till kvalplatsen till tvåan.
– Det är en mycket välbehövlig vila. Killarna har spelat under stor press hela våren och behöver återhämta sig. Sedan tar vi nya tag och jag både hoppas och tror att vi har en spännande höst framför oss, säger Zvezdan Milosevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser