Annons

Esbjörnsson vill kameraövervaka Karlslundsparken

Den senaste tiden har Karlslunds djurpark råkat ut för såväl vandaler som djurplågare. Dessutom har ett flertal kaniner stulits. Händelserna har polisanmälts och ett elstängsel har beställts. Socialdemokraternas kommunalråd Jonas Esbjörnsson vill även att parken ska kameraövervakas.
– Jag blir upprörd och arg när några människor fördärvar och plågar djuren i Karlslundsparken, säger Jonas Esbjörnsson.
– Djurparken ska vara ett tryggt och barnvänligt område för alla barnfamiljer. Vi måste göra allt för att djurparken ska kunna vara kvar. Därför finns det all anledning att undersöka möjligheten att kameraövervaka djurhägnen. Om det inte är tillräckligt bör vi kanske även fundera på att kameraövervaka hela parken. Till syvende och sist handlar det om att parken ska kunna få vara kvar och både djur och barnfamiljer ska kunna känna sig trygga, avslutar socialdemokraten som kommer att lämna in en motion till kommunfullmäktige om att undersöka möjligheten till kameraövervakning i delar av Karlsunds djurpark.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser