Annons

BoIS fortsätter att vinna

BoIS tog på måndagen sin tredje raka seger genom att slå Kristianstad på bortaplan med 1-0. Målet gjordes av Andrew Stadler i den andra halvleken. Sakta men säkert klättrar laget och ligger efter 13 omgångar på en femteplats, åtta poäng bakom Oddevold som ligger på kvalplats. Ettan Trelleborg fortsätter att vinna och leder serien stort.

Det var många Landskronabor som tagit sig till Kristianstad för att se BoIS. Och de fick se sitt lag ta kommandot i första halvlek. Men en storspelande Svante Hildeman i KFF-målet såg till att det var mållöst i paus. Ett par tre bra lägen hade BoIS.

Annons
 

I andra halvlek lyckas hemmalaget styra upp spelet en aning. Men det skulle kvitta. Andrew Stadler fick först ett jätteläge efter en dryg timme men träffade då stolpen efter att han rundat målvakten. En stund senare skulle han dock få revansch för missen. Efter ett misstag i KFF-försvaret så stod amerikanen plötsligt ren och hade bara att slå bollen i mål.

Därefter kommer en period då BoIS börjar spela stressigt. Misstag görs och hemmalaget jagar en kvittering. Men närmare än en ribbträff kommer man inte.
– Trots att vi inte spelar vår bästa match så tycker jag att vi vinner rättvist, säger Zvezdan Milosevic.
– Vi borde haft en ledning med ett eller två mål i paus men så blev det inte. Istället avgjorde vi i andra. Och förutom att det blir lite krampaktigt efter målet så tycker jag att vi klarar det bra.

Zvezdan Milosevic vill lyfta fram hela laget, inte bara efter dagens prestation.
– De ska ha en stor eloge. Att komma tillbaka så snabbt efter den miserabla inledningen på säsongen så har de tydligt visat att de är värdiga att bära sina tröjor.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser