Annons

Ung kvinna våldtagen av äldre man

Strax efter klockan 23 på torsdagskvällen utsattes en kvinna i 20-årsåldern för en överfalsvåldtäkt vid strandpromenaden mellan Nordkap och Lindhs hamn. Kvinnan fördes chockad till lasarettet i Helsingborg för undersökning. De första uppgifterna gör gällande att gärningsmannen ska vara lång och kraftig och i 50-årsåldern.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen och har dessutom tagit hand om kvinnans kläder för att försöka hitta spår som kan leda till gärningsmannen. Någon misstänkt finns inte i skrivande stund.

Annons
 

Polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig.

En kommentar till "Ung kvinna våldtagen av äldre man"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Bra signalement på våldtäktsman

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser