Annons

Bra signalement på våldtäktsman

Polisen går nu ut med ett signalement på den man som vid 23-tiden på torsdagen våldtog en tjej i 20-årsåldern en bit från Lindhs hamn. Mannen uppges vara mellan 45-60 år. Han har rakt kort råttfärgat hår med högt hårfäste. Skägg runt munnen men ej på kinderna. Han är lång och är ”lönnfet”. Han talar svenska med dialekt eller brytning.

Vid tillfället var han klädd i blåjeans med hål på vänster knä. På överkroppen bar han en blå tjock tröja och möjligtvis något rödrutigt under. Han bar också mörka skor.

Annons
 

Mannen var berusad och luktade av alkohol och upplevdes som ”härdad” och solbränd.
– Direkt efter våldtäkten var fullbordad gick tre ungdomar förbi en bit ifrån. Detta störde mannen och efter att flickan sparkat till honom så försvann han från platsen, säger polisens informatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson.
– Dessa tre ungdomar skulle vi vilja komma i kontakt med. Och inte bara dom. Finns det någon som vet något så är det bara att ringa 11414 och säga att man har ett tips om händelsen. Någon gång i eftermiddag kommer vi även att upprätta en tipstelefon som bara gäller detta ärende och numret till denna är 0738-51 95 77, säger informatören.

Läs även: Ung kvinna våldtagen av äldre man

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser