Annons

BoIS målform håller i sig

För andra gången på kort tid mötte BoIS Trelleborgs FF på torsdagen. Förra matchen vanns av TFF men igår tog BoIS en gruvlig revansch. Hela 3-0 i DM-matchen på bortaplan visar att BoIS form håller i sig. Andrew Stadler gjorde 1-0 i den 17 minuten efter en lysande passning av Mikael Dahlgren 2-0 gjorde Mårten Nordbeck på en frispark efter en timmes spel och på en minuts övertid satte Alexander Hylander Güll spiken i kistan genom att göra 3-0.
– Vi gjorde en bra match och vann rättvist. Vi höll nollan och gjorde tre mål framåt. Stundtals var det bra fotboll, ibland lite slarvigt. Vi kunde också passa på att testa lite yngre spelare också för att se hur de står sig, säger BoIS tränare Zvezdan Milosevic på BoIS hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser