Annons

Pizzan som ska förverkliga musikdrömmen

Solen strålade ikapp med Krister Nilsson, mer känd under sitt bloggnamn Kaffehörnan, när han på onsdagen på Sandvångens Pizzeria bjöd in till en annorlunda happening.
– Detta är unikt, ansåg Krister Nilsson och presenterade sin idé, en pizza som ska se till att det svenska musikundrets erövringar fortsätter i England.

Musikdoun ReWind bestående av Rebecka Karlsson och Cassie ”Rebel” Rugg var på plats för att få en pizza uppkallad efter sig. En pizza bestående av kebabkött, skinka, lök, färsk sallad, ananas, jalapeno, vitlök- samt tacosås som ska bidra till att förverkliga en musikdröm för tjejerna.
– Fem kronor per såld pizza går till ReWind, förklarar Krister Nilsson och berättar att tjejerna gärna vill åka till England och träffa branschfolk.

Annons
 

När initiativtagaren och bandmedlemmarna låtit sig väl smaka av den nykomponerade pizzan plockade Cassie Rugg fram den akustiska gitarren och tjejerna slog sig ner på gräsmattan utanför pizzerian och bjöd på en skön variant av sin popigt hiphopiga låt The Real Me.

Krister Nilsson är beslutsam när det gäller att hjälpa tjejerna att nå sitt mål.
Jag kommer även att ”Cykla till förmån för ReWind”. Redan nu har jag två företag som skänker en krona per kilometer jag trampar runt, säger han med ett leende på läpparna.

Frågan är då varför en bloggare på Sandvången får för sig att stötta två musiker från Ekeby och Kristianstad.
Tack vare min kreativa sida finner jag roliga projeket som företag gärna hänger på. Det handlar om 100 procent ödmjukhet och hjärta. ReWind och jag har blivit ett bra team, där jag fungerar lite som deras högra hand. Det ger mig så mycket tillbaka i form av glädje, värme och kärlek, avslutar ”Kaffehörnan”

Läs mer om projektet på kaffehornan.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser